Rumsalon – 6e editie

Terug

Rumsalon – 6e editie

Full screen map Add to my suitcase 

Adres


4900 Spa
Téléphone :
+3287795353
Website : 
www.salondurhum.be
E-mailadres : 
info@spatourisme.be
Beschrijving

Beschrijving

2019 wordt het 6e jaar dat wij het ‘Salon du Rhum de Belgique’ organiseren!

Na vier edities die heel wat succes kenden, organiseren wij ons salon voor liefhebbers van rum op 12 & 13 oktober, opnieuw in de schitterende zaal van het Cultureel Centrum van Spa (België), achter het Casino.

Dit evenement, dat dankzij u een niet te missen evenement in België is geworden, zal opnieuw een ongelofelijk aantal distilleerderijen samenbrengen.

Er zullen bijna (maar het cijfer stijgt nog voortdurend) 120 bedrijven vertegenwoordigd zijn… voor het plezier van uw smaakpapillen! Voor u een ideale gelegenheid om alleen of met vrienden rum uit de hele wereld te komen proeven en een aantal onbekende smaken te ontdekken (rhum agricole, industriële rum, kruidige rum, oude rum…) op een ruime, originele en elegante locatie.

Noteer dat de rum beschikbaar is, hetzij met proeverij, hetzij tegen betaling (tokens) in functie van hun ouderdom en zeldzaamheid (wat misbruik tegengaat en u laat profiteren van zeldzame nectar).

2019 zal ook verschillende innovaties kennen: nieuwe Master-Class sessies, een grotere Collector ruimte, twee nieuwe ‘Special Bottling’ die weldra in onze e-shop te verkrijgen zijn… Kortom, het wordt geweldig!

Er wordt u ook een ‘Shop’ aangeboden. Zo kunt u de rum van uw keuze ter plaatse kopen en een mooi souvenir meenemen van dit salon dat zich grandioos aankondigt.

Het Salon du Rhum de Belgique, dat betekent vooral een gezellige, familiale en sympathieke sfeer... dat alles georkestreerd door enthousiaste mensen die altijd klaar staan voor u en een luisterend oor hebben.

Zaterdag van 13 tot 20 u - Zondag van 13 tot 18 u.

Voorverkoop en info: www.salondurhum.be

Criteria
Catégorie
  • Categorie van het evenement
    • Animatie, feestelijkheid
    • Markt, jaarmarkt en brocante/rommelmarkt
Datums
  • 12 oktober 2019

brochures online

Ontdekken

Mijn bladwijzers

0 items in the flagbag

Newsletter

Our news in live